Close Menu

Schroeven voor Kunststof

Helma heeft een ruim assortiment aan schroeven speciaal geschikt voor gebruik in diverse kunststoffen. Schroeven voor kunststof hebben door hun speciale schroefdraad een prima verbinding in de diverse kunststoffen. Schroeven voor kunststof zijn leverbaar in zowel staal verzinkt als ook RVS schroeven voor kunststof.  Tevens zijn er diverse kopsoorten en aandrijfmogelijkheden verkrijgbaar. Bijvoorbeeld Cilinderkop met kruisgleuf of met Torx, Verzonken kop met kruisgleuf of met Torx en lage Platkop met kruisgleuf of Torx.  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Welke schroeven voor welke kunststof materialen?

Vele soorten kunststoffen betekend ook meerdere soorten schroeven voor kunststof. Houd er rekening mee dat de aanwezige gaten de juiste maat hebben om voor een goede verbinding te zorgen. Bij een losse verbinding, waarbij de kunststof in de buiten lucht wordt gebruikt kan men ook gebruik maken van standaard RVS bouten en moeren.

Schroeven en bouten voor kunststof

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vaak van specifiek advies voorzien. Wij hebben een ruime voorraad schroeven voor kunststof, zoals ook diverse andere bevestigingsmaterialen.

Voor meer informatie betreft schroeven voor kunststof raden wij u onze product pagina aan. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het kiezen van de geschikte bouten en schroeven andere materialen voor uw project!