Close Menu

Afstandsbus

Bent u op zoek naar een specifieke afstandsbus? Dan hebben wij precies wat u nodig heeft! Bij Helma B.V. hebben wij een groot aanbod aan diverse afstandsbussen en afstandsbusjes, zowel standaard afmetingen, als tussen afmetingen kunnen wij voor u verzorgen. Afstandsbussen met binnendraad, afstandsbussen met binnen en buiten draad en afstandsbussen zonder draad worden voor ontzettend veel verschillende doeleinden gebruikt. Afstandsbussen of afstandhouders zorgen voor de juiste afstand bij het plaatsen van bijvoorbeeld panelen of kappen en worden in diverse industrieën gebruikt. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor uw project kunnen betekenen of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Afstandsbussen van verschillende materialen

Wij hebben afstandsbussen van diverse materialen, zoals kunststof afstandsbussen, RVS afstandsbussen, Messing afstandsbussen, afstandsbussen van metaal en stalen bussen. Kunststof bussen en de metalen afstandsbussen zijn geschikt voor veel verschillende doeleinden. Enkele maten afstandsbussen in ons assortiment zijn de:

  • Afstandsbus M2,5
  • Afstandsbus M3
  • Afstandsbus M4
  • Afstandsbus M5
  • Afstandsbus M6
  • Afstandsbus M8
  • Asftandsbus zonder schroefdraad

In ons ruime aanbod met afstandshouders van verschillende materialen in verschillende maten zit vrijwel altijd wel een geschikte afstandshouder voor uw doeleinde.

Afstandsbus met schroefdraad

Een veel gebruikt model afstandsbus, is de afstandsbus met schroefdraad. Dit is een afstandsbus met binnen en buiten schroefdraad. Hierdoor is het makkelijk om verschillende materialen te bevestigen en de juiste afstand tussen de materialen te creëren. Deze afstandsbussen met schroefdraad zijn in diverse materialen soorten te bestellen. U heeft de juiste bevestigingsmaterialen snel en accuraat op locatie, zodat u snel aan de slag kunt met uw project!

Een groot aanbod afstandsbussen bij Helma B.V.

Bij Helma B.V. hebben wij een groot aanbod aan diverse bevestigingstechnieken, waardoor er bijna altijd wel een bevestigingsoplossing tussen zit voor uw project. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder! Weet u al welke afstandsbussen of andere bevestigingstechnieken u nodig heeft?

Het pdf bestand kunt u hier vinden: Afstandsbouten, moeren en bussen

Vraag een offerte aan