Close Menu

Inserts

Om een sterke schroefdraadverbinding in diverse materialen te maken zijn messing inserts erg geschikt. Een insert wordt vaak gebruikt om een sterke schroefdraadverbinding te maken in materialen zoals hout en kunststof. Inserts voor hout zijn anders samengesteld dan inserts voor plastic, omdat deze materialen andere eigenschappen hebben. Wilt u weten welke insert het best geschikt is voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers geven u graag advies over de beste inserts en andere bevestigingstechnieken voor uw toepassing.

Wat zijn inserts?

Inschroef-inserts, threaded inserts en schroefdraad inserts zijn verschillende benamingen voor de meestal metalen schroefdraad. Inserts zijn ontworpen om een sterkte schroefdraad verbinding tot stand te brengen, zodat schroeven, bouten of andere verbindingsmaterialen deugdelijk bevestigd kunnen worden. Dit kan in een voorgeboord gat na afloop van de productie of reeds tijdens het productie proces zelf.  Welke inserts het meest geschikt zijn voor uw project hangt dus af van de te gebruiken materialen en waarneer de insert wordt ingebracht.  Er zijn speciale inserts voor gebruik in thermoharders, thermoplasten, inserts voor hout e.d.  Het meest gebuikt zijn de Inserts van messing, maar ook de RVS inserts worden veelvuldig toegepast. De plastic inserts zitten niet in ons programma.

Inserts kopen bij Helma B.V.

Heeft u inserts van messing, roestvrijstaal inserts  of inserts van een ander materiaal nodig? Dan bent u bij Helma B.V. aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Als u al weet welke bevestigingsmaterialen u nodig heeft kunt u ook meteen een offerte aanvragen, wij gaan snel voor u aan de slag!

Vraag een offerte aan 

De PDF bestanden kunt u hier vinden:

Technische schetsen van messing inserts

Foto's van messing inserts