Close Menu

Bevestigingsmateriaal verpakt op maat

24 juni 2019
Bevestigingsmateriaal verpakt op maat

Bent u als bedrijf op zoek naar bevestigingsmateriaal in verpakkingen op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg met u kunnen wij bevestigingsmaterialen leveren in afwijkende verpakkingen of met afwijkende aantallen per verpakking.

Wilt u liever geen standaard aantallen in een verpakking, maar wenst u zakjes of doosjes speciaal verpakt voor uw product, ook dan zijn wij u graag van dienst. 1 soort in afwijkend aantal of meerdere soorten bevestigingsmateriaal in 1 verpakking? Wij kunnen u helpen.

Bestel gemakkelijk meer dan 75.000 verschillende bevestigingsmaterialen die voldoen aan DIN en ISO normen direct vanuit ons assortiment, met korte levertijden. Denk hierbij aan producten als: blindklinken, RVS bouten en moeren, afstandsbussen, plaats bevestigers en meer.

Naast de standaard bevestigingsmaterialen uit ons assortiment kunnen wij ook speciale bevestigingsmaterialen op aanvraag produceren en verpakken. Voldoen de standaard verpakkingen niet? Dan gaan wij graag met u in overleg om de verpakkingen op maat te leveren,

Wij kunnen ook het etiket aanpassen, met bijvoorbeeld uw naam of artikelnummer? Er is veel mogelijk, neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Professioneel advies op maat

Al meer dan veertig jaar zijn wij leverancier op het gebied van bevestigingsmaterialen. Door onze ruime ervaring en klantgerichte aanpak kunnen wij u goed adviseren over voor u geschikte bevestigingsmaterialen, eventueel verpakt volgens uw wensen.

 

Vraag een offerte aan